En el marc del cicle "Activitats per a tota la família en clau de mercat" amb què des de la regidoria de promoció econòmica, promouen diferents activitats per dinamitzar el Mercat de Calaf, Ada Parellada va realitzar dissabte 23 de març al matí una demostració culinària.
A partir de les 11h, la xef del restaurant Semproniana va anar de compres per les diferents parades del mercat i a alguns dels comerços locals de Calaf. Un cop adquirits tots els ingredients, a les 12h, en un espai habilitat a la plaça dels Arbres, va realitzar un showcooking davant una seixantena de persones. La reconeguda cuinera va anar explicant els diferents productes que utilitzava per a cada un dels plats, detallant algunes de les seves propietats, la temporada que són habituals, etc. A més, també donava consells de com conservar-los, formes de cuinar-los, com combinar-los per treure'n el màxim profit, etc.
Finalment, el resultat de la jornada gastronòmica van ser quatre plats i unes postres: una amanida de cigrons, una truita oberta farcida, una botifarra amb gambes i aranja i mandarina amb mel i mató i nous.