‘Del tros a la taula’, interessants tallers gratuïts al Consorci de l’Alta Anoia

Dimecres, 9 d’abril de 2014

El Consorci per a la Promoció de l'Alta Anoia ha posat en marxa un complet programa formatiu per a aquesta primavera, amb el suggerent títol “Del tros a la taula” . Es tracta de vuit cursos i tallers que s'impartiran de manera gratuïta, i amb places limitades —amb preferència d'inscripció per a les persones en situació d'atur i les persones del sector agroalimentari i turístic. Les propostes començaran el 24 i 25 d'abril, amb el taller “Recuperar les tècniques per elaborar els propis embotits”. També hi haurà un curs d'”Elaboració artesana de destil·lats, licors, vi i cervesa”, un sobre “Alimentació: l'art de les conserves” i un altre titulat “Cosmètica i salut: aprèn a utilitzar les plantes per cuidar-te”. De cara al mes de juny, es podrà gaudir amb el taller “La cuina italiana a taula”, i aprendre amb “La fleca tradicional: com fer un bon pa a casa” i amb “Derivats làctics: com fer un bon formatge”. Les propostes finalitzaran el 20 de juny amb el taller de 4 hores sobre “Creació de microempresa i cooperatives de producció”.


Per inscriure-us o demanar més informació només cal que us adreceu al tel. 93 868 03 66 o bé per mail a info@altaanoia.info .

 

 

 

Darrera actualització: 21.09.2023 | 12:10