La revista “L'Economia Social de l'Alta Segarra, impuls d'altres economies al servei de les persones i del territori” es centra en la seva cinquena edició a apropar-nos al debat sobre l'alimentació saludable i donar-nos a conèixer diferents iniciatives que treballen en aquesta direcció.
Tot i que aquesta edició de la revista no s'ha imprès ni distribuït en paper, s'ofereix gratuïtament de forma digital. Els continguts que hi podeu trobar són: una introducció on la regidora d'Educació, Polítiques Feministes i Igualtat, Cooperativisme i Habitatge de l'Ajuntament de Calaf, Bet Miquel Verdés, ens parla del projecte per impulsar una cooperativa de menjadors pels centres escolars de l'Alta Segarra; un article escrit a tres mans per les dietistes i nutricionistes Alba Creus Alsina (Sant Martí Sesgueioles), Anaïs Solà Clotet i Olga Colell Costa (Calaf) sobre petits canvis que podem fer per menjar millor; un ampli reportatge sobre el debat obert sobre els menjadors ecològics; una notícia sobre l'exemple de l'Ajuntament d'Arbúcies com a model de municipalització de serveis per fomentar l'Economia Social i transformadora; i finalment, un recull de diferents iniciatives d'economia social que ofereixen activitats adreçades a la comunitat educativa com: Eina cooperativa, Sambucus, Àuria grup i Quàlia.
La revista és promoguda per l'Ajuntament de Calaf i la Mancomunitat de l'Alta Segarra, té el suport de l'Arada i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central i és finançada per la Diputació de Barcelona.
Podeu consultar la revista a www.essaltasegarra.cat o en el següent enllaç.