Amb l'ànim de promoure i dinamitzar la seva activitat comercial, el Mercat de Calaf - que es realitza cada dissabte de 09 a 14 h al raval de Sant Jaume - programa un dissabte al mes una activitat per a tota la família. L'actuació de la xaranga "Ho Peta Street Band" i un showcooking amb la reconeguda cuinera Ada Parellada han estat les activitats de febrer i març, les quals, han tingut molt d'èxit.
Aquest dissabte 6 d'abril a les 09 h a la plaça dels Arbres es realitzarà una sortida etnobotànica i un taller gastronòmic a càrrec de Marc Talavera (Col·lectiu Eixarcolant) i Clara Martin (Menjamiques). La sortida serà pels voltants del nucli de Calaf per descobrir quins són els usos (alimentaris, medicinals, ornamentals, lúdics, …) de la vegetació que creix al voltant de la població. Aprendrem com identificar, recollir i emprar les diferents espècies i recollirem aquelles que tinguin interès gastronòmic ja que seran la base per al taller que es durà a terme a continuació. En aquest cas, caldrà una inscripció prèvia a tarridaap@calaf.cat o trucant al 938 69 82 49.
Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Calaf.